mD Bouwmachines

Mondmaskers | Website design | Front-end development | Back-end development | Fotografie

Uw leven op de werf,
zo makkelijk mogelijk

We helpen dé specialist op gebied van bouwmachines terug op de kaart te brengen in 2021.

MD Bouwmachines - Exterieur
MD Bouwmachines - Interieur

MD Bouwmachines?_

MD Bouwmachines specialiseert zich in de verkoop en verhuur van betonmachines. Ze hebben alles wat je nodig hebt op een bouwwerf, van betongereedschap, zaagmachines, elektrisch gereedschap tot werfverlichting.

De uitdaging_

Een geheel nieuwe website bouwen met het MD Bouwmachines-DNA die een grote productdatabase aankan met de optie deze uit te breiden naar een volledige functionerende webshop. In tijde van COVID-19 was er ook vraag naar herkenbare maskers voor het gehele bedrijf.

Onze strategie_

Wie aan 'beton' denkt, denkt aan 'tijdloos'. Met ons éne oog op het neo-brutalisme en het andere op een monochroom kleurenpalet, gingen we aan het werk met als hoofdkleur het nieuw-bepaalde MDBlue huiskleur.

MD Bouwmachines - Mondmasker

Mondmaskers op maat

Mondmaskers met een strak ontwerp die het nieuwe huiskleur draagt? Coming right up!

MD Bouwmachines - Mondmasker 2

Bouwmateriaal in de kijker

Zelf gingen we de atelier, producten en omgeving in beeld brengen om de site tot in de puntjes af te werken. Door zowel webdesign als fotografie op ons te nemen hadden we volledige controle over de esthetiek van de website.

MD Bouwmachines - Website preview

Uitgebreide productcatalogus

Als eerste studio in België die gebruik maakt van Webflow, konden we de meest innovatieve website builder aanbieden om MD Bouwmachines hun producten zelf toe te laten voegen. Dankzij dit erg snelle en easy-to-use CMS-systeem, konden we 1 van hun belangrijkste eisen makkelijk bevredigen; de deur laten openstaan voor een mogelijkse Webshop-integratie in de toekomst.

MD Bouwmachines logo smallPat drumming for Fox Stevenson LiveStanley jumping in the air while performingMD Bouwmachines - MK10 Productfoto 1

Een verse laag beton

Na een laatste overleg over de website en een uitgebreide interne Webflow-opleiding, wist de klant dit nog te zeggen over ons:

Werken met Zavala aan ons nieuwe imago was een absoluut genoegen. Ze zijn super gepassioneerd, getalenteerd en geven om hun werk. Ikzelf en de rest van het team van MD Bouwmachines kijken ernaar uit om weer met hen samen te werken.

Dion Martens - Head Of Sales

+100

Producten in de webshop

#1

Google Ranking