/ onze branding services

Bold branding
that impacts your
target audience

Onze manier van branding is ontworpen om mensen te helpen jouw merk snel te identificeren, te ervaren en hen een reden te geven om jouw producten boven die van de concurrentie te kiezen.

Bovenal zorgt Zavala als digital marketing agency dat jouw bedrijf verder groeit. We leren onze klanten kennen, verkennen hun visie en bouwen daarop verder richting een waterdichte marketingstrategie.

Conceptional

branding

Meer info

Beeld

branding

Meer info

Design

branding

Meer info

Web

branding

Meer info

Social

branding

Meer info

Rumor has it we wrote shakespeare's plays

Conceptional Branding

Alles begint met de benaming van jouw bedrijf, product of dienst. Een naam die mensen snel onthouden, goed in de mond ligt en een uitgesproken identiteit uitstraalt is het skelet van jouw branding. Binnen conceptional branding gaan we ook focussen op de tone-of-voice / copywriting van jouw project.

Diensten

Benaming
Het is van vitaal belang dat de naam onderscheidend, authentiek, herkenbaar en duurzaam is, zodat deze resoneert met jouw doelgroep. Het moet in hun gedachten blijven, vertrouwen opbouwen, en relevant blijven terwijl jouw bedrijf zich ontwikkelt. Hetzelfde geldt voor de slogan of tagline van jouw bedrijf.
marktanalyse
Door een marketingplan op te stellen, gaan we bewust nadenken over de richting die je op wilt met je bedrijf.

We denken na over jouw positie ten opzichte van de concurrentie en hoe we kunnen inspelen op ontwikkelingen in jouw branche. Zonder een marketingplan en het periodiek vooruit kijken naar de toekomst en de ontwikkelingen, loop je altijd achter de feiten aan. Je bent dan niet in staat om pro-actief in te spelen op deze ontwikkelingen, waardoor je minder tijd hebt om de kansen volledig te benutten, en de concurrentie je te snel af is.

Wij maken een analyse op die de fundering van jouw marketingplan vormt.
Copywriting
Copywriting vertelt jouw verhaal, geeft je de kans om strategisch met potentiële klanten te communiceren en met nuttige zoekwoorden jouw SEO te versterken. Aan de hand van een doelgerichte en uitgesproken tone-of-voice doen wij jouw huisstijl schitteren doorheen de tekstuele inhoud van jouw campagne.
we shoot people

Beeld Branding

Vraag jezelf af waarom je aangetrokken bent tot bepaalde media. Is het de manier waarop de verlichting warm en uitnodigend is? Is het de manier waarop het onderwerp wordt gepositioneerd? Maakt het je nieuwsgierig? Beeld branding doet jouw doelpubliek een ​​ander perspectief zien naast de copywriting.

Denk nu aan je publiek. Wat willen ze zien? Hoe wil je dat ze op je media reageren? Moeten ze bepaalde emoties voelen, reageren op een doel, een product kopen of lachen? Foto en video zijn bedoeld om de kijker te bewegen, iets te laten voelen en om een connectie te creëren met jouw merk.

Diensten

Fotografie
Hoe cheesy het ook klinkt: 'A picture is worth a thousand words'. Foto's zijn een essentieel deel van jouw branding. Potentiële klanten zullen jouw dienst of product kunnen visualiseren als een onderdeel van hun eigen leven. Eén van de krachtigste manieren om klanten te helpen jouw bedrijf te leren kennen en wat je voor hen kunt doen, is door fotografie te gebruiken.
360° Virtual Tours

Virtuele rondleidingen zijn simulaties van bestaande locaties, meestal samengesteld uit een opeenvolging van stilstaande beelden. Virtuele rondleidingen zijn ontworpen om jouw klanten en klanten vanaf elk apparaat jouw bedrijf binnen te laten stappen.
Video
Wij staan in voor jouw mind-blowing video campagne. Terwijl lezers waarschijnlijk halverwege een artikel afhaken en weggaan, bekijkt ongeveer 65% van de kijkers meer dan driekwart van een video, dus als je een boodschap wilt overbrengen, is video dé beste manier.
Drone
Waarom vinden mensen het zo leuk om dronebeelden te zien? Het is dope, daarom. 😝

Even serieus, drone-opnames presteren ongelooflijk goed in digitale marketing omdat ze de essentie van jouw product of dienst vastleggen en  deze optimaal tot zijn recht laten komen.
THEY CALL US THE DIGITAL PICASSOS

Design Branding

Ons team helpt je bij het vinden van de juiste typografie, kleurenpalet, vorm en alle aspecten van design om jouw brand voice aan te vullen en een identiteit te creëren die je doet opvallen. Wij zijn experts in branding met scherpe ogen voor design en weten hoe we ons moeten onderscheiden.

Diensten

Logo
Een goed logo moet de aandacht trekken, een sterke eerste indruk maken, de basis vormen van jouw merkidentiteit, memorabel zijn, je scheiden van de concurrentie, merkloyaliteit bevorderen en natuurlijk... sexy zijn. Onze grafische experts gaan op zoek naar de ideale combinatie tussen strategie en design voor het perfecte logo.
Design guidelines
Hoe moet je jouw logo en huisstijl implementeren online en op print? Een correcte en strenge handleiding is belangrijk om bij elk moment van zichtbaarheid, de juiste look & feel voor te schotelen. Hier overlopen we de brand experience, digital design en de content production.
Typografie
Typografie is een andere vorm van non-verbale communicatie die je over jouw merk verzendt. Typografie helpt om alle communicatie met elkaar te verbinden, van de copywriting op de website, direct mails tot jouw logo; het creëren van merkconsistentie en memorabiliteit is key.
Kleurenpalet
Branding op vlak van een kleurenpalet is belangrijk omdat het een tastbaar onderdeel van jouw merk is dat mensen meteen opmerken. Kleur verhoogt de merkherkenning zelfs tot 80 procent en is de grootste reden waarom consumenten ervoor kiezen om te kopen! Jouw kleuren spelen ook een grote rol in hoe de persoonlijkheid van het merk wordt waargenomen.
Drukwerk
We converteren het digitale verhaal naar print en trekken dezelfde huisstijl en look&feel door.
HTML AND CSS IS OUR SECOND LANGUAGE

Web Branding

Wij designen jouw brand voor een ultieme online presence.

Diensten

websites
Jouw website is één van de belangrijkste elementen van jouw brand. Hij verhoogt de geloofwaardigheid, zorgt ervoor dat jouw merk er professioneler uitziet en zorgt natuurlijk voor jouw online presence.

Mogelijkheden
UX + Webdesign + Web-development + CRM-koppelingen
SEO
Je hebt een prachtige website, goed! Nu nog zorgen dat deze vindbaar is en effectief ook gezien wordt door jouw prospects en klanten.

Kortom, SEO is cruciaal omdat het jouw website beter zichtbaar maakt, en dat betekent meer verkeer en meer mogelijkheden om prospects om te zetten in klanten.
Support Deal
Het loutere bestaan van jouw website is een goeie start. Maar een geoptimaliseerde site vereist regelmatige support! Je hebt bijvoorbeeld een fantastisch mooie plant gekocht en meteen daarna het bestaan ​​ervan vergeten. Als je verwacht dat ze vanzelf zal floreren, laat me je dan teleurstellen. Je zult waarschijnlijk merken dat diezelfde plant na een paar dagen al volledig uitgedroogd is. Jouw bedrijf zal alleen bloeien als je genoeg zorg en inspanning toont. Anders zal het verloren gaan in het netwerk van beschikbare vervangers.

Onze support deal zorgt ervoor dat jouw website mee blijft gaan met de nieuwste trends, de SEO op punt staat en er maandelijks aan gesleuteld wordt. Op deze manier blijft jouw website meegroeien met jouw bedrijf.
webshops
Jouw winkel digitaliseren en ook beschikbaar maken online? Dat is een must!

Een webshop biedt realtime gegevens en analyses over jouw producten en jouw klanten. Je kan zien hoe mensen omgaan met de site, welke producten hen interesseren, wat ze in hun winkelwagentje hebben achtergelaten en hoeveel de gemiddelde aankoop was. Waardevolle statistieken waarmee je aanpassingen kan maken om aan de behoeften van jouw klanten te voldoen.
SEA/SMA - Online marketing
SEA & SMA (Search Engine Advertising & Social Media Advertising) bieden snelle resultaten op vlak van leads en zichtbaarheid. Dit is een groot deel van hun populariteit in branding. Zodra een advertentie is goedgekeurd en live gaat, wordt deze meteen weergegeven op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines. En omdat advertenties prominenter zijn, bieden ze een zeer goede CTR en dat betekent een veel snellere verkeersgroei. Wij zetten verschillende advertentie-campagnes op die jouw doelpubliek opspoort en aanspreekt.
LET'S SEE IF BRAD PITT IS AVAILABLE

Social Branding

Een sociale campagne is de ideale manier om jouw product of dienst bij de juiste doelgroep te krijgen. Wij maken sociale advertenties en campagnes op maat.

Diensten

Social guidelines
Wat is de beste lay-out en look&feel voor jouw social media? Met welke visuals kunnen we jouw doelgroep het beste aanspreken? Wij werken een volledige handleiding uit met de daarbijhorende visuals en afgeleiden van jouw huisstijl voor social media.
Social Media Management
Het is niet eenvoudig om frequent doelgerichte en hoge kwaliteit content te posten op de sociale kanalen van jouw bedrijf. Toch is het dé manier om nieuwe leads te genereren en brand awareness te doen stijgen. Wij voorzien verschillende maandelijkse pakketten die de volledige social media van jouw bedrijf op punt zetten en jouw digitale voetafdruk groter maken. Dit door doelgerichte copywriting, video- en fotografie en strategische posts.


Wil je meer weten over de beschikbare formules en pakketten? Contacteer ons.
Influencermarketing
Jouw sociale campagnes naar een hoger niveau tillen? Dat doen we met onze Talent Pool. Dankzij onze grote waaier aan zowel micro- als macro-influencers zetten we jouw product in de kijker bij de juiste doelgroep. Meer weten?
bekijk onze talent pool

We talked the talk, this is how we walk the walk

Hoe zetten we bovenstaande om in de praktijk? Bij aanvang van een nieuw marketing- of brandingproject gaan we volgens 4 ontwikkelingsstadia werken:

01/

Let’s get to know you

We willen de essentie van jouw bedrijf begrijpen. Zo hebben we alle tools om actief mee te denken en een doelgerichte campagne op poten te zetten.

02/

Brains are storming

Bij Zavala gaan we aan de slag met onze creatieve brainstormsessie. Onze creativiteit kent geen kantooruren, we hebben een passie voor wat we doen en gaan hierbij all-out. Alleen zo kunnen we met de beste ideeën op de proppen te komen voor jouw bedrijf. 

03/

The Showdown

We koppelen terug met een verhaal op maat. We leggen het strategisch brandingtraject voor die we uitgewerkt hebben voor jouw bedrijf tijdens onze creatieve brainstormsessie. We tonen aan hoe wij jouw merk op de radar krijgen en nog belangrijker: het daar ook effectief houden.

04/

The GO

We brengen de boodschap die je als bedrijf waardevol vindt onder de aandacht van de juiste doelgroep door middel van targeting.
Met toeters, bellen en liters champagne lanceren we jouw project.