Dé exclusieve designstudio

Fotografie
Video
Dé exclusieve designstudio

Studio 22

?

Studio 22 is een exclusieve designstudio door Abitare Mooi Wonen. De binnenhuisarchitecten van Abitare hebben dit appartement volledig op maat ontworpen als toevoeging aan de showroom in Geel.

De uitdaging

Studio 22 was op zoek naar een online strategie voor grotere engagement, visibiliteit en meer volgers op Instagram. Ze willen inzetten op foto en video die ze dan kunnen uitspelen op hun sociale media kanalen.

Onze strategie

Met zo'n wondermooie ruimte is er maar 1 optie: inzetten op content zijnde foto en video. We gaan langs bij Studio 22 en schieten er verschillende soorten content van stills tot one-takes doorheen het volledige appartement. Allemaal met het doel om de splinternieuwe Instagram pagina te vullen en meer body te geven.

We nemen een "walkthrough" letterlijk

Hoe kunnen we mensen de studio laten zien en het gevoel van ruimte en structuur geven? De single-take of de one-take! We maken een wandeling doorheen het appartement met een gestabiliseerde camera. Zo kunnen we in één oogopslag de kijker het gevoel geven dat ze er fysiek zijn.

De onderstaande one-take vereist natuurlijk wat repetitie. Welke ruimtes zijn het belangrijkst om lang in beeld te hebben zonder ons tempo in de video te verliezen? Ook moeten we het shot in ongeveer 1 minuut moeten kunnen doen omdat we het dan kunnen uploaden als Reel op Instagram. Hier hebben we gewerkt met 2 camera operators die de camera op een specifiek moment doorgeven. Op 00:35 krijgen we een vloeiend "drone" gevoel. Zo kunnen we natuurlijk blijven bewegen doorheen het appartement zonder weg te nemen van de videokwaliteit.

Content 4 days!

De kracht bij het opbouwen van nieuwe sociale media platformen is goeie visuals. Na amper 1 draaidag heeft Studio 22 genoeg content om hun feed uit te bouwen en zo meer volgers te sprokkelen. Let's go!

No items found.

Deze mensen stonden in de kijker bij dit project

No items found.

VOLGENDE CASE

Jacques Vermeire