De toekomst begint hier

Fotografie
Video
Productfotografie
Design Guidelines
Drukwerk
De toekomst begint hier

Lifan Motors

?

Lifan is een in Chongqing gevestigde onafhankelijke Chinese fabrikant van motorfietsen, auto's en vrachtwagens. Lifan heeft ongeveer 14.800 werknemers. Elk jaar exporteert Lifan gemiddeld 900.000 motorfietsen, waarmee Lifan van alle Chinese motorfietsfabrikanten de hoogste exportvolumes realiseert.

De uitdaging

Ons werd gevraagd om een flitsende huisstijl te creëren voor de E3. Hiermee wilden ze voor het eerst hun motorfiets in België op de markt introduceren. Dit door middel van een website, brochure, release show visuals en studiofotografie te maken van scratch! Een exclusieve uitstraling en een heldere positionering stonden hierbij centraal.

Onze strategie

Een herkenbare huisstijl ontwerpen die aansluit bij de E3 motorfiets en een gevoel geeft van luxe en exclusiviteit.

Een ontwerp dat intrigeert

Het design van een brochure moet intrigeren, engageren en uitnodigen tot actie. Dit waren de steunpilaren voor de E3 brochure.

Een goed ontworpen brochure is de perfecte introductie tot de E3 motorfiets. Deze brochures werden nauwkeurig verspreid en hebben de zichtbaarheid van de Lifan E3 vergroot. Brochures zijn geweldige marketingtools om nieuwe klanten te bereiken en leads te genereren. Ook leveren ze positieve pers over het bedrijf en hun product.

We maakten de 'motorfiets' weer sexy.

In samenwerking met Krew Collective

Met een herkenbare huisstijl die overal terugkomt, bouw je vertrouwen op. Het beeld en visie van de E3 van Lifan komt duidelijk naar voren in de huisstijl.

Brochure 1-3
Brochure 2-3
Brochure 3-3
No items found.

Deze mensen stonden in de kijker bij dit project

No items found.

VOLGENDE CASE

Suspicious Antwerp