You wine & dine, we redesign

Website
SEO
Fotografie
Video
You wine & dine, we redesign

't Wit Kasteel

?

Dé place to be in Kortrijk: 't Wit Kasteel. Een plek waar je een lekkere cocktail drinkt in de moderne loungebar en dan in volle kasteelsfeer gaat genieten van een lekker stukje mals vlees. 🥩 🍸 Picture perfect!

De uitdaging

De website van 't Wit Kasteel was verouderd en straalde niet meer de klasse en waarden van het restaurant uit. Tijd voor vernieuwing! Zaakvoerders Do en Jeroen mikten op een eenvoudige site die toegankelijk is voor iedereen. Je moet in een mum van tijd de locatie zien, wat gerechten, de menukaart en instant kunnen reserveren met Tablebooker.

Onze strategie

Bij ZAVALA weten we natuurlijk hoe de vork aan de (ka)steel zit. We maken een cocktail van strak design met vernieuwende elementen. Dit omdat dit exact is wat het kasteel uitstraalt; een prachtig gebouw met daarin een jonge en moderne energie. In 1 scroll zie je het gebouw, enkele gerechten en de menukaart. En natuurlijk behouden we de charme en de klasse van het authentieke kasteel.

Een minimalistische one-pager

We kozen voor een one-pager. Voordeel? In 1 simpele scrollbeweging geef je de bezoeker veel informatie voor weinig 'click-effort'.

Website bezoekers willen zo snel mogelijk informatie verstrekken over 't Wit Kasteel. Daarom is het niet nodig om een complexe pagina-structuur te gaan uitwerken. We schotelen de juiste informatie voor en pushen de bezoeker richting die 'reserveer'-knop. Simplistisch maar doelgericht. De klant ziet het bos door de bomen, of het bord door de servies. 😉

Gezien, gevonden en gesmaakt

Wij liegen niet, en dat doen de statistieken ook niet! De website is 16 plaatsen gestegen op Google dankzij een doordachte SEO en haalt 4 keer zoveel verkeer. Hé jij! Wanneer organiseren wij een lunch-date in 't Wit Kasteel om jouw marketing te bespreken?

No items found.

Deze mensen stonden in de kijker bij dit project

No items found.

VOLGENDE CASE

Abitare