Gill Requière

De jonge Gill Requière uit Leuven is professioneel danseres in binnen- en buitenland. Je kent haar misschien van het dansprogramma So You Think You Dance. Ze is zowel gedeeld en gevierd door Akon, de Pussycat Dolls en 's werelds grootste dansers.

Julie Vermeire

Julie Vermeire is dè revelatie van Dancing with the Stars 2019. Ze groeide in volle Corona-lockdown uit tot TikTok-referentie en social media-madam. Vandaag kijkt Julie vrolijk uit naar media-avonturen bij SBS.

Jacques Vermeire

Een komiek voor alle leeftijden én een weergaloos performer in zijn eigen onnavolgbare zaalshows. Tussendoor groeit hij, aan de zijde van dochter Julie, uit tot één der populairste TikTokkers van de Lage Landen.

Laurins Dursin

Laurins is danser en pianist. In 2015 schopte hij het met de dansformatie Mad-Stylez nog tot in de finale van ‘Belgium’s Got Talent'. Hij nam ook al deel aan ‘So You Think You Can Dance’. Op Instagram schittert hij met een account vol dans, reizen en lifestyle.

En nog veel meer

Naast onze uitgelichte influencers in deze lijst beschikken wij nog over een portfolio van 80+ talents om jouw bedrijf in de kijker te zetten! Contacteer ons voor meer informatie over deze profielen en gepersonaliseerde mediakits.
arrow left
arrow right
Deze brands hebben gewerkt met onze Talent Pool
company logo company logo
company logo company logo
company logo company logo
company logo company logo
company logo company logo
company logo company logo
company logo company logo
company logo company logo
company logo company logo
company logo company logo
company logo company logo
company logo company logo

Influencers
worth booking

Onze portfolio van influencers en artiesten stelt nooit teleur. Om hun kwaliteit en invloed zo natuurlijk mogelijk neer te zetten houden we ons vast aan 3 basisprincipes:

Intuition

Het buikgevoel van onze talents speelt een gigantische rol bij het kiezen van de juiste samenwerkingen.

We willen dat onze talents 200% achter het brand en de identiteit van onze klant staan. Weg met passieve zombie-samenwerkingen die geen engagement veroorzaken en dus enkel geld kosten zonder ROI. Net daarom zijn we heel selectief in het koppelen van het brand met de influencer en omgekeerd.

Timestamps

Een duidelijke communicatie tussen de klant, Zavala en de influencer is KEY.

Een duidelijke en overzichtelijke planning speelt de grootste rol bij het uitwerken van sociale campagnes. Er moet duidelijke communicatie zijn over de timestamps. Dit zijnde wanneer de klant de visuals kan goedkeuren, wanneer de campagne live moet en wanneer de statistieken doorgestuurd moeten worden. For every minute spent in organising, an hour is earnt.

Brief & Debrief

Onze talents moeten volledig geïnformeerd zijn over de missie en visie van het bedrijf. Daarnaast moet het bedrijf ook een duidelijke debriefing krijg post-campagne!

We willen dat onze talents achter het merk staan zoals vermeld bij principe 1: Intuition. Dankzij een duidelijke briefing worden ze 'ambassadors' van het merk en weten ze wat ze verkopen aan hun publiek. Wat heeft de campagne opgebracht qua engagement, clicks naar de website en overall verkoop? Wij voorzien een duidelijk overzicht met alle statistieken van de samenwerking in 1 notendop.

Social media & Talent management

Bij Zavala verloopt dit via een stappenplan dat bestaat uit 4 fases.
step-by-step diagram guide for the Zavala Talent Pool

Let's work together

Jouw inzending is ontvangen door ons team!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.