Hét programma over TikTok-dans op VTM GO

Video
Hét programma over TikTok-dans op VTM GO

Julie's Dance Academy

?

In Julie's Dance Academy trekt Julie naar negen bevriende bekende Vlamingen om hen TikTok-dansjes aan te leren én hen misschien wel TikTok famous te maken.

De uitdaging

We maken een flitsend VTM GO format met Julie Vermeire over dans op de populaire social media app: TikTok in samenwerking met Vincent TV. Het doel is om mensen aan te zetten tot dans terwijl ze hun favoriete BV naast Julie zien staan.

Onze strategie

Om elke aflevering body te geven en een unieke touch kiezen we een locatie per BV. Deze heeft iets te maken met hun verleden of het begin van hun carrière. Zo krijgen we de ruimte om het programma wat aan te dikken met human interest anekdotes en verfrissende verhalen.

8 flitsende VTM GO Shorties

Acht biteable afleveringen van 10 minuten vol dans en nieuwe onthullingen over de 9 verschillende BV's. De slachtoffers? Céline Dept, Steffie & Gerben, Karen Damen, Junior Planckaert, Jamie-Lee Six, Andy Peelman, Jools Jatta Janssens en Stien Edlund.

Dynamische visuals die de kijker begeleiden

De bouwstenen van een kort en flitsend programma van 10 minuten zijn begeleidende graphics. We ontworpen een grafische begingeneriek en transition-wipe. Met behulp van deze grafische elementen kunnen we dynamisch knippen naar de kern van de scenes.

No items found.

Deze mensen stonden in de kijker bij dit project

VOLGENDE CASE

Abitare