fox stevenson
fox stevenson
fox stevenson

Social Media Branding | Fotografie | Album Art

FX STVNSN X ZVL

Het Brits EDM-talent die zich plaatste in de Vlaamse Ultra TOP 50 slaat de handen in elkaar met Zavala om zijn artist brand te versterken.

Stanley performing
Stanley performing - Close-up

Wie is Fox Stevenson?_

Stanley Stevenson Byrne, beter bekend onder zijn artiestennaam Fox Stevenson is een Engels singer-songwriter en producer uit Leeds, UK.

De uitdaging_

Er moet continuïteit gebracht worden op Fox Stevenson's social feed. Ook is er nood aan meer foto- en videomateriaal voor zijn 'artist media kit', zodat het management team meer bookings kan binnenhalen. Ten derde is er nood aan visuele ondersteuning voor album art.

Onze strategie_

We gaan mee op tour met Fox Stevenson om genoeg beeldmateriaal te vergaren. Daarna slaan we de kleurboek open en brengen we de Fox Stevenson-brand tot leven met een unieke stijl!
Spoiler alert: het was een succes.

Fox Stevenson on Apple Music

Album art 🔥🎶

We gingen op stap met Stanley om de album art van zijn singles te voorzien van de nodige beelden. Rekening houdend met de stijl van elk nummer, zochten we achter het passend fotografische genre. Met een zwaai uit onze vaste hand mikten we telkens naar de beste resultaten die visueel stimulerend, uniek en gedenkwaardig waren. Bullseye! 🎯

Zavala presents:
De vos in een nieuw jasje

Vroeger was Stanley onder de alias 'Stan SB' te vinden, maar nu moet de nieuwe naam gepaard gaan met vernieuwde visuele ondersteuning zodat de fans weten dat hij terug is... Easy peasy 🍋 squeezy!

Fox Stevenson logo smallArtistic photography - Fox Stevenson Live on stagePat drumming for Fox Stevenson LiveStanley jumping in the air while performing

Wist je dat: Fox Stevenson nu ook optreedt als live band?

Wij allesinds wel! Na het filmen van enkele live sessies en het nemen van bandfoto's had 'Fox Stevenson live' zijn plekje op Pukkelpop snel verdient.

Dan drumming for Fox Stevenson Live on Pukkelpop 2019

1.000.000 Spotify-luisteraars in het vooruitzicht

Met een gemiddelde van +990k luisteraars per maand op Spotify en een vergroot bereik op Instagram van +50k was een samenwerking met de Zavala's een juiste keuze van 🦊!

Xander De Rycke