Add Value
Add Value
Add Value

Webdesign | Social Media Branding | Marketing | Graphic Design

Add Value design-logo

Add Value?_

Add-Value is een uniek Nederlands recruitmentbureau die zich focust op de Microsoft IT sector. Ze werken met Nederlandse recruiters die remote werken vanuit Mallorca, Thailand, Engeland en je raadt het nooit… Nederland! 

De uitdaging

Een recruitment partij zonder online présence uitbouwen tot een stevig herkenbaar merk. Het unieke verhaal van de eigenaar van Add-Value uitspelen en zijn visie doortrekken in de online content. Daarnaast ook op locatie video’s en foto’s maken van evenementen, teambuildings en meer. Waar Add-Value een intrigerend bedrijf is offline, is het online nog een grijze muis. Dus eerst de offline présence gelijkstellen met de online présence en dan daarop verder bouwen.

Onze strategie

Add-Value is een bedrijf met bakken vol identiteit en een uniek verhaal. Ze wijken 180 graden af van de alledaagse bureau’s maar straalden dit niet op sociale media en hun website. Ons doel was om hun website, logo en huisstijl onder handen te nemen. Hier gingen we voor een hedendaagse en moderne feel met een knipoog naar hun oude huisstijl. We overlopen met CEO Jeroen van Holst hun huidige identiteit en vertalen die naar een online marketingplan.

Add Value website mockup

Jobs! Jobs! Jobs!

Wat is een recruitment bureau zonder een eigen vacature platform?

We ontworpen een job-board op maat van de vacatures die de Add-Value-recruiters uitzetten. Hier zijn duidelijke tags, overzichtelijke layouts en gebruiksvriendelijkheid de sleutel tot succes. Ook integreren we een systeem die de vacatures van de website automatisch post op Indeed. 

Donderdag, wijnproefdag 🍷

Add Value wilde graag iets persoonlijks geven aan hun klanten, maar wisten niet wat. We besloten dat een wijncadeau de beste manieren was om een nieuwe Add Value-klant blij te maken en een zakelijk deal te bekronen.

The personal touch

Het was belangrijk om iedere recruiter zijn identiteit bloot te geven. We willen ze in hun professionele omgeving tonen, maar ook in hun privé. Wanneer je een recruiter vertrouwt met het vinden van jouw droomjob, dan gaat dat net dat ietsje beter wanneer je iets over die persoon weet. De content die we maken voor Add-Value was dus een mix van klassieke werkvloer-footage tot genieten van het lekkere weer in Mallorca met een cocktailtje, cheers!

lifan logo smallAdd Value officePat drumming for Fox Stevenson LiveStanley jumping in the air while performing

We hebben in onze eerste fase van de marketingstrategie de identiteit van Add-Value bepaald. Aan de hand van deze informatie maken we contentschema’s op. We gieten de waarden en normen van het bedrijf in concepten voor foto’s en video’s die we online kunnen uitzetten. Daarna plannen we een video- en fotoshoot in op Mallorca met alle recruiters van Add-Value. We maken een overzichtelijke kalender op waarop CEO Jeroen kan volgen welke content wanneer wordt gepost. Hier kan hij zelf ook nog opmerkingen in noteren en aanpassen waar nodig. 

Add Value calendar

Zavala werkt nu reeds 2 jaar met Add Value aan haar online Marketing, website design, foto’s, video’s, graphic design en meer. Dit gaat naar hele dikke tevredenheid. Zavala komt met goede en originele initiatieven. Heldere, to-the-point communicatie, scherp en betrokken. Kortom, wij zijn heel blij met de samenwerking met Zavala - Ik zou me eerlijk gezegd geen betere marketingpartij kunnen bedenken voor ons bedrijf - en kunnen hen aan iedereen aanraden. 

Jeroen Van Holst - Teamleader

182%

Engagement

12k

Paginaweergaven per maand