jouw bedrijf als top-zoekresultaat

Zavala Ads,
jouw partner voor SEO en advertenties

Dankzij onze uitzonderlijke SEO-, SMA- en SEA-strategieën wordt jouw bedrijf naar de voorgrond van de zoekresultaten geduwd en verzekeren we een prominente positie. We zijn zo overtuigd van onze aanpak dat we een geld-terug-garantie bieden als je na één maand niet tevreden bent.

Bekijk onze pakketten
+13 sites geplaatst in de Google-top 5
SEO/SEA/SMA
Experts
Zavala Ads experts
Unleash Your Competitive Edge with ZAVALA's Cutting-Edge SEO/SEA/SMA Solutions.

SEO, SEA & SMA?

Een effectieve advertentiecampagne is onmisbaar voor jouw bedrijf! Met een hogere rangschikking trek je meer bezoekers naar je website, wat resulteert in een grotere naamsbekendheid en uiteindelijk in hogere conversiepercentages en bedrijfsgroei.

SEO - Search Engine Optimization

SEO (Search Engine Optimization) omvat het optimaliseren van je website en de inhoud ervan om de zichtbaarheid en rangschikking in organische (niet-betaalde) zoekmachineresultaten te verbeteren. Onze aanpak omvat grondig trefwoordonderzoek, optimalisatie van on-page elementen, linkbuilding en technische optimalisaties om jouw website naar de top te brengen.

SEA - Search Engine Advertising

SEA (Search Engine Advertising) omvat betaalde advertenties die verschijnen op de zoekresultatenpagina's van zoekmachines. Via platforms zoals Google Ads richten we ons op relevante zoekwoorden die aansluiten bij jouw bedrijf, zodat jouw advertenties prominent bovenaan de zoekresultaten worden weergegeven. Met SEA zorgen we ervoor dat jouw bedrijf direct zichtbaar is voor potentiële klanten.

SMA - Social Media Advertising

SMA (Social Media Advertising) is het adverteren op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, TikTok, Twitter en LinkedIn om jouw bedrijf te promoten. Met betaalde advertenties kun je specifieke demografische gegevens, interesses en gedrag targeten, waardoor je een breder publiek kunt bereiken dan alleen zoekmachinegebruikers. SMA vult SEO-inspanningen aan door de online aanwezigheid van jouw bedrijf uit te breiden en gericht verkeer naar jouw website te leiden.

Bij ZAVALA zijn we experts in het leveren van hoogwaardige SEO, SEA en SMA-services om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf een voorsprong heeft op de concurrentie.

Onze pakketten

Jaarlijks
Maandelijks

SEA-plan

129
per maand
Met ons SEA-plan tillen we je bedrijf naar een hoger niveau door strategisch te adverteren op relevante zoekwoorden en je doelgroep gericht te targeten op populaire zoekmachines zoals Google.
abonneer
Return?
 • checkmark icon
  Een belangrijke eerste stap naar een solide online aanwezigheid
 • checkmark icon
  Voor een klein budget snelle resultaten
 • checkmark icon
  Maandelijkse rapporten
 • checkmark icon
  Meer websitebezoekers en engagement
 • checkmark icon
  Geen resultaat na 1 maand? Geld terug!*

SMA-plan

199
per maand
Met ons SMA-plan vergroten we je bereik en stimuleren we de groei van je bedrijf door strategisch te adverteren op sociale mediaplatformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.
abonneer
Return?
 • checkmark icon
  Geef jouw social posts de boost die ze nodig hebben
 • checkmark icon
  Meer volgers en engagement op socials
 • checkmark icon
  Maandelijke rapporten
 • checkmark icon
  Breid jouw sociale doelgroep uit
 • checkmark icon
  Geen resultaat na 1 maand? Geld terug!*

SEA-SMA Combi Plan

299
per maand
Met ons combi-pakket profiteer je van de beste aspecten van zowel SEA als SMA, waardoor je een complete en effectieve marketingstrategie hebt. Alles om jouw bedrijf die extra push te geven.
abonneer
Return?
 • checkmark icon
  Meest effectieve targeting en bereik met ons full-service combi-pakket
 • checkmark icon
  Op alle platformen geadverteerd
 • checkmark icon
  Tweewekelijkse rapporten
 • checkmark icon
  Beste optie voor impactvolle campagnes en resultaten
 • checkmark icon
  Geen resultaat na 1 maand? Geld terug!*
Deze pakketten zijn exclusief het budget dat je dagelijks in het platform moet investeren. Het budget dat je besteedt, is volledig naar jouw eigen keuze en kan variëren op basis van de gewenste omvang van jouw campagnes. *Dit heeft betrekking op de terugbetaling van het Zavala Ads plan en niet op het eigen geïnvesteerde campagnebudget.

Nog niet overtuigd?
Hieronder enkele resultaten

MD Bouwmachines

mdbouwmachines.be

Bij het zoeken naar de specifieke bouwmachine "Barikell Mk-8" valt op dat de website van MD Bouwmachines boven die van Barikell, de ontwerper van het product, verschijnt. Hierdoor komen alle mensen die op zoek zijn naar deze specifieke machine eerst terecht op de website van MD Bouwmachines.

Google Ranking voor "Barikell Mk-8" in België

chart icon
34

+33 plaatsen omhoog in het afgelopen jaar

Gemiddeld aantal vertoningen per dag

39

453% omhoog

Gemiddeld aantal clicks per dag

3

466% omhoog

't Wit Kasteel

witkasteel.be

Naast het restaurant heeft 't Wit Kasteel ook een prachtige loungebar om mee uit te pakken. Het was echter nodig om meer mensen bewust te maken van het bestaan ervan. Sinds onze SEO-interventie zien we een constante stijging in de ranking en het aantal vertoningen, waardoor steeds meer mensen de loungebar ontdekken.

Google Ranking voor "eten kasteel" in België

chart icon
10

+6 plaatsen omhoog in het afgelopen jaar

Google Ranking voor "loungebar kortrijk"

43

+33 plaatsen omhoog in het afgelopen jaar

Gemiddeld aantal vertoningen per dag

243

27% omhoog

Gemiddeld aantal clicks per dag

49

51% omhoog

Lau contactfoto

Laurins Dursin

Creative Director

Yes, 't is tijd om rond de tafel te zitten!

Met veel plezier leg ik de bovenstaande toepassingen in detail uit tijdens een vrijblijvend gesprek. Dit bij jullie op locatie of bij ons op kantoor. Zo leer je mezelf, het bedrijf en onze werkwijze beter kennen. Laten we samen jouw bedrijf een digitale shine geven!

+32 468 15 30 71
hello@zavala.be

't wit kasteel
Doorniksesteenweg
210/Floor 2
8500 Kortrijk, België

Jouw inzending is ontvangen door ons team!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.