za·va·la

[ z ɑ . va . laː ]
/Zelfstandig naamwoord; de; Zavala/

Een titel gegeven aan de hoofdsamoerai-krijger in de clan. Ze leidden een leven die eer, adel en dienstbaarheid vertegenwoordigd. Zavala-krijgers volgen de Bushido Code. Deze code bestaat om krijgers te ontwikkelen die kunnen vechten voor datgene waarin ze geloven zonder hun menselijkheid te verliezen.

Net als deze indrukwekkende Zavala’s vechten wij voor hetgeen waar we in geloven: het uitten van het imago van de onderneming, het verbeteren van de bereikbaarheid, het vergroten van de naamsbekendheid en het ‘skyrocketen’ van de sales.

z -a- v -a- l -a-

Triple A marketing_

Het is geen toeval dat er 3 A’s in Zavala staan. Hiermee verwijzen we naar het bekende triple A kwaliteitsmerk. De AAA rating is het hoogste niveau dat een onderneming kan bereiken. We komen met Triple A content bij onze klant voor de dag en streven naar branding van de hoogste plank.

our dna

Who we are shows in what we do_

We zijn vastberaden achievers. Altijd streven, nooit tevreden. We hebben de visie om hoog te mikken, de ervaring om te weten wat mogelijk is en de drive om dit te realiseren.
We komen meteen ter zake. We richten ons op wat belangrijk is en als ambassadors van jouw brand storten we ons in het werk. We zijn toegewijd aan het aankleden van een bedrijf. Onze collectieve energie drijft ons om verder te gaan en een verschil te maken.

How do we school the competition?

Er zijn ontelbaar veel studios die jouw marketing onder de loep kunnen nemen, maar waarom zijn wij de uitverkorene?

Ambassadors

Wanneer we een uitdaging aangaan met een klant denken en gedragen we ons alsof we ambassador zijn van het bedrijf. Naar het motto: “Think like an owner”. Door onze brede expertise in het branding-veld doen we amper aan outsourcing. Hierdoor wordt jouw project optimaal beheerd door dezelfde mensen die de intake gedaan hebben en het DNA van jouw bedrijf kennen.

Screw the biggest slice of the cake

We're helping, not selling. Daarnaast denken we ook voortdurend na over het grote geheel. We streven ernaar ons niet te laten leiden door winst op korte termijn, maar door doelstellingen op lange termijn die het bedrijf verder helpen. Met die eerlijke strategie doelen we op het bouwen van sterke en positieve relaties van lange duur.

Yeah time flies... but we move faster

Als jonge ondernemers blijven we op zoek gaan naar nieuwe manieren om te innoveren en processen te optimaliseren. Zo zijn we met Zavala de trotse eerste studio in België die gebruik maakt van Webflow, de meest innovatieve website builder van dit decennium. Onwaarschijnlijk snelle, geoptimaliseerde websites met een overzichtelijk en easy-to-use CMS-systeem.

Webflow logo - black

WE ARE

Zavala logo

Meet the zavala brothers

Meet the zavala brothers

Meet the zavala brothers

Meet the zavala brothers

Meet the zavala brothers

Meet the zavala brothers

"We draw you closer with visual charisma and intrigue. We challenge expectations without sacrificing integrity or substance. Our legacy is created through bold design.”

Finn Norman _Art Director

“We have a sense of visual simplicity and purity that is both natural and contemporary. But our branding rewards a second look and reveals the subtle attention to detail and beauty you would expect from a brand committed to artistry at every level.”

Lau Dursin _Creative Director

Meet the Zavala's

Dit team bouwt triple A digitale producten voor vooruitstrevende brands en houden van de meest gekke projecten!

Finn Norman

art director

Co-founder, Team Ravenclaw and wannabe rum-connoisseur.

#UnpopularOpinion
Voldemort and Thanos should've won.

Lau Dursin

creative director

Terrified of trampolines because of the high bounce rates.

#UnpopularOpinion
Cereal with water is better than with milk.

Noud Greniers

Account Executive

Big fan of Lorem Ipsum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

#UnpopularOpinion
Friends was not a good show.

Ludo Lhoëst

social media Expert

We use the best marketing strategy there is: we care.

#UnpopularOpinion
Coffee smells 100x better than it tastes.

Stef Debonne

Filmmaker

Full-time banjo player, occasionally filmmaker if I want to buy some food.

#UnpopularOpinion
Sandelen moeten sociaal aanvaard worden.