talentinschrijving

Dat hoor je goed... Jij bent een talent, een schattig rupsje. Tijd om van jou een vlinder te maken. Volgens mij was het Gandalf die zei: "Fly, you fools!".

Voor onze klanten zijn we dagelijks op zoek naar nieuw talent met sociaal bereik. Graag nemen we jou op in onze database om jou zo mee te nemen in toekomstige voorstellen. Je hangt natuurlijk nergens aan vast, wij contacteren jou wanneer een kans zich voordoet en dan is de keuze aan jou!

Vul de vragenlijst zo goed mogelijk in. Aan de hand van de gegeven informatie maken wij een mediakit op die we dan bij de klant kunnen voorschotelen. Let op: vul hem ook juist in... Meeste klanten vragen bij aanvang van een opdracht nog supplementaire screenshots. No need to oversell yourself, let us sell you to the right clients!

Wil je weten welke voordelen er zijn wanneer je exclusief bij Zavala tekent? Dan plannen we graag een verkennend gesprek in op ons kantoor te Kortrijk. Heb je vragen of wil je meer weten over Zavala, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

instagram

Bereken hier

Leeftijdscategorieën

%
%
%
%
%
%
%

Populairste landen

%
%
%
%
%

Populairste steden

%
%
%
%
%

tiktok

overige info

Lau contactfoto

Laurins Dursin

Creative Director

Bedankt voor jouw inschrijving!

Met veel plezier leg ik bovenstaande pakketten in detail uit tijdens een vrijblijvend gesprek. Dit bij jullie op locatie of bij ons op kantoor! Zo leer je mezelf, het bedrijf en onze werkwijze beter kennen. Laten we samen jouw bedrijf een digitale shine geven!

Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.